Oncovil - Protectie antitumorala
Promoveaza-ti activitatea

Depozit de Instrumente Muzicale MusicDepo.ro

Adaugat la data:    31 octombrie 2016 12:34

Ultima actualizare: 31 octombrie 2016 12:34

ContactContact: Salajean Levente

TelefonTelefon: 0361-411.121 - 0752-24.00.16 - 0753-33.19.35

ContactE-mail: info@musicdepo.ro

ContactSite: www.musicdepo.ro

Depozit de Instrumente Muzicale MusicDepo.ro
Detalii: Depozit si Showroom-uri Depozitul de instrumente muzicale Musicdepo.ro a fost infiintat in anul 2006 avand sediul in Satu Mare, Calea Traian, nr.2. Firma noastra a reusit in scurt timp sa castige un loc important pe piata de instrumente muzicale si echipamente audio din Romania. In anul 2007 am deschis primul Showroom in Satu Mare, apoi la scurt timp a urmat cel din Zalau. Musicdepo.ro este: - Distribuitor exclusiv in Europa: Hemilton - Distribuitor exclusiv in Romania: Twin Picks - Dealer autorizat in Romania: Electro-Voice - Dealer autorizat in Romania: Parrot, Flame - Dealer autorizat in Romania: Ashton - Dealer autorizat in Romania: Hora - Dealer autorizat in Romania: RCF, Roland, Boss, Edirol - Dealer autorizat in Romania: Audio-Technica - Dealer autorizat in Romania: Gewa, BSX, Basix, Tenson, Roy Benson - Dealer autorizat in Romania: Alpha-Audio, Gewa, VGS, Chester, Zar - Dealar autorizat in Romania: Shure, Thomastik, Mackie, FBT - Partener: Thomann Online shop Daca nu aveti timp suficient sau posibilitate sa va deplasati la magazinele noastre de prezentare din Satu Mare, Zalau sau preferati modalitatea mai rapida si mai comoda de a face cumparaturi noi va asteptam cu drag la orice ora din zi in magazinul nostru online Musicdepo.ro! Daca sunteti muzicant sau doar pasionat de muzica, daca organizati diferite evenimente, prezentari, expozitii, gama noastra de produse va ofera cu siguranta Dvs si spectatorilor Dvs cel mai perfect sunet. Experienta noastra si calitatea produselor comercializate va vor multumi cu siguranta. Pentru vizualizarea produselor nu este nevoie sa fiti inregistrat. Produsele pot fi incercate in magazinele noastre de prezentare.
Anunturi similare din aceeasi categorie
Libraria online - Soricelul cititor - pe fb

Libraria online - Soricelul cititor - pe fb

Inscrisa pe data de 04 august 2015

Avem peste 200 de titluri de carti (tiparite): carti pentru copii, critica literara, dezvoltare personala, didactice, enigme, interviuri, jurnal, lege, lingvistica, management, maxime, memorii, pamflete, povestiri, reportaje, roman, studiu, teatru, versuri. Toate cartile aflate in Librarie au o reducere de 10%. Cartile se pot vedea in Libraria online - Soricelul cititor - pe ...

Produse naturiste cu Ganoderma DXN Satu Mare

Produse naturiste cu Ganoderma DXN Satu Mare

Actualizata la 24 octombrie 2014

Din magazinul nostru online puteti cumpara produse naturiste,care contin ciuperca Ganoderma:cafea,ceai,cacao,suplimente nutritive,cosmetice. Daca va inregistrati pe site puteti cumpara toate produsele la pret de producator.